Bank & Verzekeringswezen

CIBEO bemiddelt dagelijks starters en professionals voor een functie binnen het Bank & Verzekeringswezen. Denk jij geschikt te zijn voor een (nieuwe) uitdaging bij een gerenommeerde bank? Dan willen we je graag spreken! Wellicht dat je spoedig aan het werk kan bij een topwerkgever!

Starters

Je hebt een afgeronde opleiding met financiële affiniteit op MBO 4, HBO of WO niveau. Je bent analytisch sterk, flexibel, betrouwbaar en dienstverlenend ingesteld. Daarnaast bezit je ondernemerszin, een generalistische instelling en goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent bereid te investeren in je persoonlijke ontwikkeling door o.a. het behalen van vakgerichte certificeringen. CIBEO bemiddelt voor interessante startersfuncties. Via CIBEO Finance Academy bieden we diverse Wft opleidingen en dragen we zorg voor de juiste persoonlijke begeleiding. Ideaal voor de ambitieuze starter die aan het begin van een mooie carrière staat.

Professionals

CIBEO heeft uitgebreide mogelijkheden voor Bank & Verzekeringen professionals. Heb je de nodige werkervaring en ben je in het bezit van één of meerdere (Wft) certificaten? Dan hebben we wellicht een geschikte nieuwe uitdaging voor je. CIBEO is doorlopend op zoek naar o.a. Financieel Adviseurs, Erkend Hypotheek-adviseurs, Acceptanten, Kredietspecialisten, (intern) Accountmanagers en administratieve specialisten op het gebied van schade, leven, inkomensvoorzieningen of pensioenen.

CIBEO selectieproces

  • Telefonisch interview en beoordeling harde criteria
  • Persoonlijk competentiegericht interview en simulatie van de werksituatie
  • Checken diploma’s en referenties
  • Cognitieve test
  • Persoonlijkheidstest
  • Pre Employment Screening (PES)

Bij een positieve afronding volgt een gesprek bij de bank en wordt de start van je werkzaamheden bepaald.