Cibeo begeleidt je graag naar een nieuwe baan

Werving & Selectie

Je treedt direct in dienst bij de klant. Desgewenst onderhandelt Cibeo voor je betreffende je salaris en je arbeids­voorwaarden.

Projectdetachering

Voor tijdelijke vervanging of aanvul­ling wordt je ingezet bij onze klant tegen prima arbeidsvoorwaarden. Je bent het visitekaartje van Cibeo, dat houdt in: maximale inzet, flexibiliteit en resultaatgerichtheid! 

Deta vast

Je start bij onze klant via een vooraf overeengekomen detacheringperiode. Na deze periode heeft de klant de  mogelijkheid je een dienstverband aan te bieden.

Selectieproces

Onder het genot van een cappuccino stellen we ons graag aan je voor en horen we graag wie jíj bent, waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. We bekijken samen de mogelijkheden en leggen je een of meerdere opties voor.

Vervolgens volgt er een competentie­gericht interview om te checken of een nieuwe werkomgeving je goed past. Daarnaast checken we je diploma’s en je referenties. 

We zijn optimistisch maar ook realistisch en maken eventueel gebruik van assessments om te onderzoeken wat je voorkeuren zijn en om te bekijken wat je aankan.

We brengen je in de sollicitatie­procedure en houden je goed op de hoogte van de voortgang. Als er een uitnodiging voor een intake volgt geven we belangrijke tips ter voorbereiding en gaan we voor je duimen!

Ben je aangenomen? Dan volgt de Pre Employment Screening (PES) en wordt bij een positieve afronding de start van je werkzaamheden bepaald. Je ontvangt een welkomstpakket en tekent je arbeidsovereenkomst. 

We blijven je ondersteunen met tips, opleidingen en regelmatige contact­momenten.

Arbeidsovereenkomst

Indien je gedetacheerd wordt ontvang je een arbeidsovereenkomst via Cibeo, onderdeel van Nedflex. Nedflex is ABU-lid, wat staat voor zekerheid, kwaliteit en vakmanschap. Bovendien is Nedflex ISO 9001 en NEN 4400 – 1 gecertificeerd, hiermee wordt gegarandeerd dat ze haar personeelsadministratie op orde heeft, dat op tijd belasting wordt afgedragen en dat de medewerkers gerechtigd zijn om arbeid in Nederland te verrichten.

Wat betekent het voor jou?:

  • Werken volgens de CAO van de ABU
  • Stipte salarisbetaling per maand
  • Makkelijk loonspecificaties inzien
  • Employee benefits zoals een collectieve ziektekostenverzekering, pensioenopbouw e.d.
  • Helpdesk voor al je vragen