We helpen u graag met uw capaciteitsvraagstukken!

CIBEO is specialist op het gebied van Werving & Selectie van professionals voor de volgende vakgebieden:

  • Bank en Verzekeringswezen
  • ICT
  • Customer Care Service

Werving

Om de échte talenten te vinden maken we gebruik van moderne wervingstools. We weten waar ze zich bevinden en wat ze beweegt. Door ze een aanbod te doen dat precies past bij hun specifieke ambities, weten wij de juiste kandidaten te bereiken. Gemotiveerde professionals die in hun persoonlijke ontwikkeling willen investeren.

Selectie

De selectie van specialisten is een vak apart. Een onjuiste selectie kan uw organisatie veel tijd en geld kosten. Naast vakinhoudelijke interviews maken we gebruik van diverse assessments. Dat kunnen cognitieve testen of competentie testen zijn, maar ook persoonlijkheid assessments. Na een zorgvuldig selectieproces blijven alleen de allerbesten over.

Opleidingen

Om aan de eisen van uw harde criteria te voldoen, dienen medewerkers de juiste certificaten te bezitten. CIBEO biedt diverse Wft en ICT gerelateerde opleidingen. Deze opleidingen worden door ons gefaciliteerd in ons eigen trainingscentrum of desgewenst intern binnen uw organisatie. Via speciale Blended Learning Programma’s garanderen wij optimaal resultaat!

We helpen u graag met uw capaciteitsvraagstukken, tijdelijk of permanent:

Werving & Selectie

Graag bespreken we vooraf uitgebreid het profiel dat u zoekt. Kennis, ervaring en certificaten zijn uiteraard van belang. Maar minstens zo belangrijk zijn drijfveren, persoonlijke competenties en ambities. Middels specifieke moderne wervingstools weten we de juiste kandidaten te bereiken. Via diepte interviews (ook vakinhoudelijk) en door gebruikmaking van diverse assessments selecteren we topkandidaten die direct bij u in dienst treden.

Projectdetachering

Indien u tijdelijke vervanging of aanvulling zoekt voor het uitvoeren van reguliere werkzaamheden bij een piek of ter vervanging bij zwangerschap of ziektegevallen, is projectdetachering een prima keuze. Wij zetten onze professionals in gedurende de voor u benodigde periode. Deze periode kan, al naar gelang de situatie, aangepast worden. Dit biedt maximale zekerheid met maximale flexibiliteit.

Deta vast

De werknemer start binnen uw bedrijf aan een vooraf overeengekomen detacheringperiode. Na deze periode van detachering is er een mogelijkheid tot overname van de werknemer. Deze overname is kosteloos en vastgelegd in de detacheringovereenkomst. Dit voorkomt dat u achteraf voor verrassingen komt te staan en geeft u meer flexibiliteit en zekerheid.

Garanties en Zekerheden

Kiest u bij CIBEO voor detachering, dan kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid:

  • Cibeo is ABU lid, NEN 4400-1 gecertificeerd en aangesloten bij de SNA
  • U bent geen juridisch werkgever en bent dus verlost van arbeidsrechtelijke risico’s
  • Zekerheid middels afdracht garantie UWV en Fiscus
  • Geen risico bij ziekte: betaling en begeleiding zijn voor rekening van Cibeo